Beste Kredittkort

Sammenlign Kredittkort


Beste Kredittkort i 2023

Er du på jakt etter det perfekte kredittkortet i Norge? Med så mange tilgjengelige alternativer kan det være overveldende å velge det som passer best til dine behov. Men fortvil ikke, for vi har gjort research for deg og samlet en omfattende guide som hjelper deg med å finne det beste kredittkortet i Norge.

Kredittkort har blitt et viktig økonomisk verktøy i dagens verden. Enten du ønsker å gjøre dagligdagse innkjøp, bestille flyreiser og hotell eller bare bygge opp kreditthistorikken din, kan det å ha det riktige kredittkortet utgjøre hele forskjellen. Men med mange banker og finansinstitusjoner som tilbyr et bredt spekter av kredittkort i Norge, kan det være vanskelig å finne ut hvilket som passer best for deg.

Forstå norske kredittkort

Kredittkortlandskapet i Norge er mangfoldig og konkurransedyktig, med ulike alternativer som tilbys av lokale banker som Morrow Bank og Bank Norwegian. Norske kredittkort har en rekke fordeler og funksjoner som dekker behovene til ulike personer.

En stor fordel ved å bruke norske kredittkort er de lave rentene. Dette gjør det mulig for kortinnehaverne å gjøre innkjøp eller dekke utgifter uten å bekymre seg for høye finanskostnader. I tillegg gjør innføringen av kontaktløs betalingsteknologi det mulig å gjennomføre raske og praktiske transaksjoner uten bruk av PIN-kode.

Norske kredittkort tilbyr også fleksibilitet med rentefrie kredittalternativer. Det betyr at kortinnehaverne kan nyte godt av en viss periode uten å betale renter på kjøpene sine, noe som gir dem mer kontroll over økonomien. Kortinnehaverne kan også dra nytte av cashback på kjøp, som gir en prosentandel av det brukte beløpet som belønning.

Kjøpsbeskyttelse er en annen verdifull egenskap ved norske kredittkort. Dette gir kortinnehaverne trygghet ved å beskytte kjøpene sine i tilfelle skade, tyveri eller andre kvalifiserende omstendigheter. Noen kredittkort tilbyr til og med bonuspremier, slik at kortinnehaverne kan tjene ekstra poeng eller rabatter på bestemte typer kjøp.

Norwegian-kredittkortene gir også mulighet for kontantuttak og dekning av reiseutgifter. Med muligheten til å bruke kortet i lokal valuta over hele verden kan kortinnehaverne foreta sømløse transaksjoner på reisen og slippe å veksle valuta.

Topp 10 norske kredittkort

Norske kredittkort har blitt et viktig økonomisk verktøy for personer som ønsker bekvemmelighet, fleksibilitet og attraktive fordeler. Det finnes en rekke alternativer fra anerkjente banker som Komplett Bank og Bank Norwegian, og disse kredittkortene er utviklet for å dekke de ulike behovene til norske forbrukere. Norske kredittkort tilbyr en rekke funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen, fra lave renter til kontaktløs betaling, kontantuttak og dekning av reisekostnader.

IKANO Visa

IKANO Visa er et av de beste kredittkortene som finnes i Norge. Det tilbyr en rekke funksjoner og fordeler som gjør det til et populært valg for mange forbrukere. En av de viktigste funksjonene er den høye kredittgrensen, som gjør det enkelt for kortinnehaverne å foreta større kjøp. I tillegg tilbyr IKANO Visa et bredt spekter av reiseforsikringer, inkludert avbestillingsforsikring, noe som gjør det til et utmerket alternativ for de som reiser ofte.

Kvalifikasjonskriteriene for IKANO Visa er enkle. Personer med god kredittscore og stabil årslønn har større sannsynlighet for å bli godkjent. Søknadsprosessen er rask og enkel, og det er mulig å søke på nett. Når kortet er godkjent, kan kortinnehaverne benytte seg av kontaktløs betaling, noe som gjør transaksjonene raske og sikre.

Ansvarlig bruk av IKANO Visa kan også bidra til å forbedre kredittverdigheten din. Kortet tilbyr rentefri kreditt og en sjenerøs kredittgrense, slik at kortinnehaverne kan foreta kjøp og betale tilbake saldoen i sitt eget tempo.

IKANO Visa er et pålitelig alternativ for deg som ønsker et kredittkort med høy kredittgrense, reiseforsikring og mulighet til å forbedre kredittverdigheten. For å søke om IKANO Visa er det bare å gå inn på nettsiden deres, fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet og legge ved nødvendig dokumentasjon. Så hvorfor vente? Søk om IKANO Visa i dag og nyt godt av fordelene det har å by på.

Nordea Gold

Nordea Gold er et av de beste kredittkortene i Norge, med en rekke funksjoner og fordeler. Med Nordea Gold kan du nyte godt av en høy kredittgrense, slik at du kan gjøre større kjøp eller få større økonomisk fleksibilitet. Kortet kommer også med en rekke kjøpsbeskyttelser, slik at du kan føle deg trygg når du foretar transaksjoner.

En av de største fordelene med Nordea Gold er at når du har en Nordea-konto og bruker mobilbank-appen deres, vil du ikke oppleve noen månedlige gebyrer for kortet. Med dette kortet får du en gjennomsnittlig rentefri betalingsfrist på 30 dager for alle kortbaserte kjøp. I tillegg har man mulighet til å velge en kredittgrense som passer ens behov, fra 1500 til 10 000 euro.

I tillegg kan man benytte seg av to avdragsfrie måneder hvert år. I tillegg gir kortet ekstra sikkerhet gjennom produktsikkerhetsforsikringen og en reiseforsikring som gir trygghet. Kortet er et allsidig kombinasjonskort som gir kortinnehaveren mulighet til å velge om kjøpene skal belastes kreditten eller direkte fra bankkontoen, noe som gir maksimal økonomisk fleksibilitet.

DNB Mastercard

DNB Mastercard er et av de beste kredittkortene som finnes i Norge, med en rekke funksjoner og fordeler. Med dette kortet kan du nyte godt av en høy kredittgrense og fleksibiliteten til å foreta kontaktløse betalinger, noe som gir raske og praktiske transaksjoner.

En annen fordel med DNB Mastercard er reiseforsikringsdekningen. Enten du skal på reise i inn- eller utland, kan du være trygg på at du er beskyttet mot uventede hendelser og har tilgang til nødhjelp.

For å være kvalifisert for DNB Mastercard må du ha god kredittverdighet og stabil inntekt. Søknadsprosessen er problemfri og kan gjøres online. Når søknaden er godkjent, får du tilsendt DNB Mastercard sammen med din egen firesifrede PIN-kode, som sikrer dine transaksjoner.

DNB Mastercard tilbyr også kjøpsbeskyttelse, noe som gir deg ekstra trygghet når du handler. Skulle det oppstå problemer med kjøpene dine, kan du søke om refusjon. I tillegg gir kredittkortet deg muligheten til å ta ut kontanter i minibanker både i inn- og utland.

Morrow Bank

Morrow Bank tilbyr en rekke funksjoner og fordeler med sitt kredittkort. En av de viktigste fordelene er den sjenerøse kredittgrensen som gjør det enkelt for deg å foreta kjøp og administrere økonomien din. I tillegg tilbyr de gavekort og en kredittkortholder for å forbedre shoppingopplevelsen din.

Morrow Banks bonusprogram er utformet for å gi kundene en givende opplevelse. Kortinnehavere har mulighet til å motta cashback på opptil 500 kroner per måned, bare ved å bruke kortet til hverdagslige utgifter. Hver transaksjon med kortet gir bonuspoeng som kan brukes til å betale den månedlige fakturaen når det passer kunden.

Programmet gir 4 % bonus på alle kjøp på Komplett.no, 2 % bonus på netthandel av varer fra nettbutikker som er godkjent av Mastercard, og 1 % bonus på alle andre kjøp. Det er viktig å merke seg at maksimumsgrensen for bonuspoeng er satt til 500 poeng per måned og 2000 poeng i løpet av de siste 12 månedene, slik at kundene kan få mest mulig ut av bonusene sine.

For å være kvalifisert for et Morrow Bank-kredittkort må du ha en stabil inntekt og en god kredittscore. Dette sikrer at du er en ansvarlig låntaker og kan håndtere det økonomiske ansvaret som følger med et kredittkort. Søknadsprosessen er enkel og kan gjøres online, slik at du sparer tid og krefter.

Når du er godkjent, får du tilsendt kredittkortet ditt sammen med din egen firesifrede PIN-kode, noe som sikrer sikre og praktiske transaksjoner. Morrow Bank tilbyr også en reiseforsikring som gir deg trygghet på reiser i inn- og utland. Du får tilgang til nødhjelp når du trenger det.

SpareBank 1 Gold

SpareBank 1 Gold regnes som et av de beste kredittkortene i Norge, med en rekke funksjoner og fordeler. Med SpareBank 1 Gold får du en sjenerøs kredittgrense som er tilpasset dine økonomiske behov. Det gjør at du enkelt kan gjøre innkjøp og håndtere utgifter.

SpareBank 1 tilbyr en rekke kredittkortalternativer til konkurransedyktige priser. Kundene nyter godt av et kredittkort uten årsavgift, noe som gjør det til et kostnadseffektivt valg. I tillegg får kortinnehaverne inntil 45 dagers rentefri kreditt, noe som gir fleksibilitet til å håndtere utgiftene sine. På utenlandsreiser er det ingen gebyrer for minibankuttak, men det er viktig å være oppmerksom på at enkelte utenlandske minibanker kan ha egne gebyrer.

I Norge koster minibankuttak 40 kroner pluss 1 % av beløpet som tas ut. Ved kjøp i utlandet er det et valutapåslag på 2 %, noe som sikrer transparens i kortets gebyrstruktur. Disse egenskapene gjør SpareBank 1s kredittkort til et praktisk og lettvint valg for ulike økonomiske behov.

Kvalifikasjonskriteriene for SpareBank 1 Gold er relativt enkle. For å kvalifisere til dette kredittkortet må du ha en stabil inntekt og en god kredittscore. Dette sikrer at du har en ansvarlig lånehistorikk og evne til å håndtere dine økonomiske forpliktelser på en effektiv måte.

Søknadsprosessen for SpareBank 1 Gold er rask og enkel. Det er bare å gå inn på nettsiden deres for å få tilgang til det elektroniske søknadsskjemaet. Oppgi nødvendig personlig og økonomisk informasjon for vurdering, og når du er godkjent, vil du motta ditt SpareBank 1 Gold-kredittkort sammen med en unik PIN-kode for sikre transaksjoner.

Det er mange fordeler ved å bruke SpareBank 1 Gold-kredittkortet. Du kan blant annet benytte deg av kontaktløs betaling for raskere og enklere transaksjoner. I tillegg gir SpareBank 1 Gold tilgang til kjøpsbeskyttelse, noe som gjør transaksjonene dine trygge. Skulle det oppstå problemer med kjøpene dine, kan du søke om refusjon eller få hjelp.

Santander Red

Santander Red kredittkort tilbyr en rekke funksjoner og fordeler som gjør det til et attraktivt valg for kunder i Norge. Med et Santander Red-kort kan du nyte godt av en sjenerøs kredittgrense som gir deg mulighet til å handle og styre utgiftene dine. Kortet tilbyr også kontaktløs betaling, noe som gjør transaksjoner raskere og enklere.

Santander Red tilbyr fra 30. juni 2023 et kredittkort med transparente priser og betingelser. Kundene kan benytte seg av kortet uten årsavgift, etableringsgebyr eller gebyr for e-postfaktura. Det er heller ingen gebyrer for varekjøp, verken for innenlandske eller internasjonale transaksjoner. For kontantuttak i inn- og utland påløper et gebyr på 30 kroner pluss 1 % av uttaksbeløpet, mens overtrekksgebyret er på 125 kroner. Valutapåslaget er på 1,75 %. Kortet har en nominell rente på 14,89 % og en årlig effektiv rente på 17,12 %. Det gir en rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager ved kjøp av varer.

I tillegg tilbyr Santander Red en øvre kredittgrense på opptil 100 000 kroner, der den opprinnelige grensen bestemmes av faktorer som inntekt og alder på søknadstidspunktet, og muligheten for senere økninger. Den årlige effektive renten på 17,12 % er beregnet basert på bransjestandarder og forutsetter kjøp og kontantuttak på til sammen 15 000 kroner, som nedbetales over 12 måneder i like store avdrag på 1 360,28 kroner, noe som gir en kredittkostnad på 1 323,39 kroner og en total kjøpesum på 16 323,39 kroner.

For å være kvalifisert for Santander Red må du oppfylle visse kriterier. Du må blant annet ha en stabil inntekt og en god kredittscore. Santander ønsker å sikre at du har en ansvarlig lånehistorikk og evne til å håndtere dine økonomiske forpliktelser på en effektiv måte.

Å søke om Santander Red er en enkel og grei prosess. Du får enkelt tilgang til det elektroniske søknadsskjemaet på nettsiden deres. Fyll ut nødvendig personlig og økonomisk informasjon, og hvis søknaden din blir godkjent, vil du motta ditt Santander Red-kredittkort sammen med en unik PIN-kode for sikre transaksjoner.

Santander Red gir deg også ekstra fordeler som kjøpsbeskyttelse. Det betyr at hvis du får problemer med kjøpene dine, kan du søke om refusjon eller få hjelp. Med Santander Red kan du nyte bekvemmeligheten og tryggheten som følger med et pålitelig kredittkort.

yA Bank Mastercard

yA Bank Mastercard er et av de beste kredittkortene som finnes i Norge. Det tilbyr en rekke funksjoner og fordeler som kortholderne kan nyte godt av. Med dette kredittkortet kan du få en høyere kredittgrense som passer dine økonomiske behov og gir deg mulighet til å foreta praktiske og sikre transaksjoner.

I forbindelse med at yA bank har slått seg sammen med Resurs, kan personer som er interessert i Resurs Gold besøke deres hjemmeside for å utforske fordelene som tilbys og finne mer detaljert informasjon om kortet. Søknadsprosessen er enkel og rask, og du får svar umiddelbart på nettet.

Med Resurs Gold-kredittkortet får kortinnehaverne en rekke fordeler. Blant annet en gratis reiseforsikring som dekker både kortinnehaveren og hele familien når minst 50 % av reisen er betalt med kredittkortet. Denne forsikringen gir verdifull beskyttelse på reisen. I tillegg har Resurs Gold et bonuspoengsystem som gjør det mulig å samle poeng for hvert kjøp med kredittkortet. Disse poengene kan innløses mot eksklusive varer eller minneverdige opplevelser i Points Shop.

Kortinnehavere har også mulighet til å bestille et ekstra kort mot et symbolsk gebyr på 50 kroner. Resurs Gold gir dessuten fleksibilitet når det gjelder betaling, slik at brukerne kan overføre enkeltkjøp til en egen faktura som de kan administrere i sitt eget tempo. Man kan også velge å betale i avdrag eller benytte seg av opptil 60 dagers rentefri kreditt. I tillegg støtter Resurs Gold kontaktløse betalinger via Apple Pay og Google Pay, noe som sikrer sikre og praktiske transaksjoner på tvers av ulike utsalgssteder.

For å være kvalifisert for et yA Bank Mastercard må du oppfylle visse kriterier. Blant annet må du ha en stabil årslønn og en god kredittscore. Det er viktig å ha en ansvarlig lånehistorikk og evne til å styre økonomien på en effektiv måte.

Det er raskt og enkelt å søke om yA Bank Mastercard. Du kan gå inn på nettsiden deres og fylle ut søknadsskjemaet på nettet. Oppgi nødvendig personlig og økonomisk informasjon, og hvis søknaden din blir godkjent, vil du motta ditt yA Bank Mastercard sammen med en unik PIN-kode for sikker og kontaktløs betaling.

Med yA Bank Mastercard får du en rekke fordeler som reiseforsikring, cashback på kjøp og kjøpsbeskyttelse. Kortet tilbyr også konkurransedyktige renter og fleksible betalingsalternativer, inkludert rentefri kreditt og muligheten til å utsette betalinger.

Bank Norwegian-kortet

Bank Norwegian-kortet, som er et datterselskap i NOBA Bank-konsernet, gir brukerne en høy grad av kontroll og en rekke fordeler. Med dette kortet får kundene opptil 45 dagers rentefri kreditt, noe som gir dem fleksibilitet til å håndtere utgiftene sine uten å bekymre seg for umiddelbare betalinger.

Noe av det som utmerker Bank Norwegian-kortet, er den generøse kredittgrensen på opptil 150 000 kroner. Dette gjør det enkelt å gjøre større innkjøp eller håndtere uventede utgifter. I tillegg er det ingen årsavgift knyttet til dette kortet, noe som gjør det til et kostnadseffektivt valg for kortholderne.

I tillegg til de attraktive kredittvilkårene tilbyr Bank Norwegian-kortet også gratis kontantuttak. Dette er en verdifull fordel som gir brukerne tilgang til kontanter uansett hvor de befinner seg, uten å måtte betale ekstra kostnader.

Når det gjelder sikkerhet, er Bank Norwegian-kortet utstyrt med robuste funksjoner for å sikre kortinnehavernes personlige opplysninger og transaksjoner. Med avansert kryptering og sikre protokoller kan brukerne føle seg trygge på at deres finansielle opplysninger er godt beskyttet.

365 Direkte kredittkort

Kredittkortet 365 Direkte er et ledende valg blant norske forbrukere på grunn av sine mange funksjoner og fordeler. Med en sjenerøs kredittgrense har kortinnehaverne fleksibilitet til å foreta ønskede kjøp uten bekymringer. I tillegg tilbyr kortet en rentefri kredittperiode, noe som gjør det mulig for kundene å utsette nedbetalingen og styre utgiftene sine mer effektivt.

365 Private Mastercard byr på en rekke attraktive fordeler for kortinnehavere i Norge. Når du fyller drivstoff på Esso-stasjoner, får du hele 3,65 % cashback og 34 øre/liter i rabatt. Dette eksepsjonelle tilbudet gjør det mer kostnadseffektivt enn noensinne å fylle drivstoff. På alle andre bensinstasjoner får du i tillegg 2 % cashback, slik at du sparer penger på hvert eneste bensinkjøp. I tillegg til disse drivstofffordelene gir 365 Private Mastercard tilgang til gunstige strømavtaler, noe som gjør det enklere for deg å administrere husholdningsutgiftene dine.

I tillegg kan kortinnehavere dra nytte av eksklusive rabatter på leiebil, noe som gjør dette premiumkredittkortet enda mer verdifullt. Med sine omfattende fordeler er 365 Private Mastercard et utmerket valg for personer som ønsker å maksimere sine besparelser og bekvemmelighet.

Med sin konkurransedyktige kredittgrense, rentefrie kredittperiode og kundelojalitetsprogram tilbyr 365 Direkte kredittkort en rekke fordeler for norske forbrukere. Enten det gjelder daglige innkjøp eller større utgifter, gir dette kortet den fleksibiliteten og de fordelene som kundene setter pris på.

RE:member kredittkort

Kredittkortet re:member gir brukerne et pålitelig økonomisk sikkerhetsnett og en buffer for uventede utgifter. Kredittkortet har en rekke attraktive funksjoner og fordeler:

Kortinnehaverne kan benytte seg av en rentefri betalingsperiode på opptil 45 dager, noe som gir betydelige besparelser på lang sikt. Kredittkortet re:member har en kredittgrense på opptil 150 000 kroner, og det påløper ingen årlig kortavgift. Reisende vil sette pris på at kortet inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, forutsatt at minst 50 % av reisekostnadene betales med kredittkortet. Dessuten er det ingen transaksjonsgebyrer ved kjøp, verken i Norge eller i utlandet.

For de kjøpesterke gir kortet opptil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker gjennom bonusprogrammet re:member. I tillegg kan kortinnehaverne velge en av syv tilgjengelige forsikringer gratis det første året. Den effektive renten er 29,06 %, beregnet ut fra en saldo på 15 000 kroner over 12 måneder, noe som gir en totalkostnad på 16 654 kroner.

Søkere til re:member-kredittkortet må være norske statsborgere og ha norsk personnummer. All kommunikasjon og informasjon knyttet til søknadsprosessen og kundeforholdet vil foregå på norsk.

Velge Kredittkort

Slik velger du det beste kredittkortet for deg

år du skal velge kredittkort i Norge, er det viktig å ta hensyn til flere faktorer for å sikre at du finner det kortet som passer best for deg. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å velge riktig kredittkort:

 1. Vurder forbruksvanene dine: Analyser forbruksmønsteret ditt for å finne ut hvilke kategorier du bruker mest penger på. Noen kredittkort tilbyr cashback eller bonusbelønning i bestemte kategorier, som dagligvarer, reiser eller restaurantbesøk. Velg et kort som samsvarer med forbruksvanene dine og som gir høyest belønning i de kategoriene du foretrekker.
 2. Vurder kredittgrensen: Se etter et kredittkort med en kredittgrense som er tilpasset dine økonomiske behov. En høyere kredittgrense kan gi deg større fleksibilitet, men det er viktig å sikre at du kan håndtere og tilbakebetale det lånte beløpet på en ansvarlig måte.
 3. Les det som står med liten skrift: Les nøye gjennom vilkårene og betingelsene før du søker om et kredittkort. Vær oppmerksom på renter, gebyrer og eventuelle tilleggsgebyrer knyttet til kortet. Hvis du forstår kortets egenskaper og begrensninger, kan du ta en informert beslutning.
 4. Sammenlign fordelene: Ulike kredittkort tilbyr forskjellige fordeler og goder. Se etter funksjoner som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse og bonusbelønning ved kjøp. Finn ut hvilke fordeler som er mest verdifulle for deg, og velg et kort som tilbyr dem.
 5. Ta hensyn til kredittscoren din: Noen kredittkort har strenge kriterier basert på kredittscore. Hvis du har lav kredittverdighet, bør du fokusere på kort som er mer tilgjengelige for personer med middels eller god kredittverdighet.

Ved å ta hensyn til disse faktorene og lese det som står med liten skrift, kan du velge et kredittkort som er i tråd med dine økonomiske mål og som gir deg mest mulig valuta for pengene.

Administrere kredittkortet ditt

Ansvarlig bruk av kredittkort er viktig for å unngå gjeld og opprettholde god kredittverdighet. Her er noen tips til hvordan du kan håndtere det norske kredittkortet ditt på en effektiv måte:

 1. Sett opp et budsjett: Før du bruker kredittkortet, bør du sette opp et månedlig budsjett for å holde oversikt over utgiftene dine. Dette vil hjelpe deg med å holde deg innenfor dine økonomiske rammer og unngå overforbruk.
 2. Betal hele saldoen: For å unngå rentekostnader bør du forsøke å betale hele saldoen på kredittkortet hver måned. Dette vil også hjelpe deg med å opprettholde en god kredittscore.
 3. Bruk kreditt med omhu: Bruk bare kredittkortet til kjøp du har råd til å betale. Unngå å bruke det til impulskjøp eller unødvendige utgifter.
 4. Følg med på kontoutskriftene: Gå jevnlig gjennom kredittkortutskriftene dine for å sikre at alle belastninger er korrekte. Dette vil også hjelpe deg med å holde oversikt over utgiftene dine og identifisere eventuelle falske transaksjoner.
 5. Betal i tide: Forsinket betaling kan påvirke kredittscoren din negativt og føre til forsinkelsesgebyrer. Sett opp betalingspåminnelser eller automatiske betalinger for å sikre at du aldri går glipp av en forfallsdato.
 6. Hold kredittutnyttelsen lav: Prøv å holde kredittutnyttelsesgraden under 30 %. Det betyr at du bare bruker en liten andel av den tilgjengelige kreditten din.
 7. Unngå kontantforskudd: Kontantforskudd på kredittkortet ditt er ofte forbundet med høye gebyrer og renter. Det er bedre å finne andre alternativer når du trenger kontanter i en nødsituasjon.

Ved å følge disse tipsene for ansvarlig bruk av kredittkort kan du få mest mulig ut av ditt norske kredittkort, samtidig som du unngår unødvendig gjeld og opprettholder en sunn kredittprofil.

Konklusjon

En effektiv håndtering av kredittkortet ditt er avgjørende for en ansvarlig økonomistyring. Ved å sette opp et budsjett, betale hele saldoen hver måned, bruke kreditten fornuftig, følge med på kontoutskriftene, betale i tide, holde kredittbruken lav og unngå kontantforskudd, kan du sikre at du bruker kredittkortet ditt på en ansvarlig måte, unngår gjeld og opprettholder en god kredittscore.

Når du utforsker de ulike kredittkortsalternativene som finnes i Norge, må du ta hensyn til dine individuelle behov og velge det beste kredittkortet med de fordelene og funksjonene som passer til dine økonomiske mål.

Søk om et kredittkort som tilbyr reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse, cashback-belønninger og lave renter. Husk å bruke kredittkortet ditt på en ansvarlig måte, og nyt bekvemmeligheten og fordelene det gir, samtidig som du holder deg økonomisk sunn.

Rull til toppen